Maak een afspraak

Uw persoonlijke
vermogensadviseur
en beleggingsexpert

Voor families, privé beleggers, succesvolle ondernemers, vrije beroepen en bedrijven.

Maak een vrijblijvende afspraak
Meer ontdekken

Uw vermogen in goede handen

We adviseren families en privé beleggers, succesvolle ondernemers, vrije beroepen en bedrijven bij het beheren, opbouwen en overdragen van hun kapitaal doorheen hun leven.

Uw geld met de grootste zorg belegd, uw ambities en projecten actief opgevolgd, daar zorgen wij voor. We funderen uw vermogen, stellen het met de hand scherp in elke situatie, en halen meer waarde uit uw kapitaal, vandaag en in de toekomst.

Brochure

Pioniers in beleggingsfondsen en experts in private banking sinds 1871. We hebben de expertise van verschillende metiers in huis.

Download brochure

Bekroond als beste Belgische vermogensbeheerder

Dankzij onze private bankers bent u zeker van oplossingen die behoren tot de beste van de markt. Degroof Petercam is de grootste onafhankelijke Belgische fullservice-vermogensbeheerder met sterke financiële draagkracht.

Reken op ons voor het beheer van uw vermogen op lange termijn, op elk moment van uw leven. En dat vanaf €250.000. We zetten in op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam beleggen. We geloven in een actieve aanpak om de huidige markttrends te verzilveren.

63MLD

Totale activa

1400

experts dagelijks tot uw dienst

2019 Best Fund Manager De Tijd

2018 Best Fund Manager De Tijd

Degroof Petercam Asset Management, de entiteit voor Vermogensbeheer die deel uitmaakt van de groep Degroof Petercam is bekroond tot beste vermogenbeheerder voor aandelen en obligaties met de Super Award 2018 & 2019 van De Tijd | L’Echo. Lees meer via De Tijd

Moet u straks betalen voor het geld dat u op uw rekening parkeert? En krijgt u rente op uw hypotheek?

We betreden een tijdperk waarin oude economische wetten niet meer gelden. U krijgt helder advies bij vermogensbeheer, uw beleggingen zijn strak gemonitord, uiteraard in lijn met uw risicoprofiel.

Cookiebeleid